Mainos: Jr-Hobby

Mainos: JR-Hobby

1.6 | Kisakalenteri


Päävalikko
Sähköautot
Polttisautot
Kilpailut
Vapaa keskustelu
Ilmoitukset


WMhost
CDon.com
gsm.fi
Keltsi
Motopalsta
SmartIT
Venepalsta
Vertaa.fi


WasaCross!


Sivukartta
Palaute

Rc-autoistakin on kehitetty muutamia pelejä, jotka osa ovat tulleet jopa yleisesti myyntiin. Harmi, että yleisesti myyntiin tulleet pelit eivät oikein simuloi rc-autoilua vaan niissä rällätään aivan jossain muualla kuin "oikeilla" rc-autoilu radoilla. Onneksi esim. Serpent on puuttunut asiaan ja tehnyt oikean rc-autoilu pelin ja siihen ohjain laitteen. 

Nettipelejä:

Radio-Control Car Race  

Radio-Control Car Race

Pelissä on kuusi erilaista rataa ja ranking listat. Ainut varsinainen rc-autoilu peli netissä, jonka tiedän.

Team Orion Micro R/C Video Game  

Radio-Control Car Race

Team Orionin versio rc-auto nettipelistä. Hauska peli kannattaa kokeilla. Jos olet tarpeeksi nopea voit voittaa hyviä palkintoja. Tällä hetkellä on menossa kilpailu jossa voi voittaa palkintoja 1000 dollarin edestä.

Rally Trophy

Rally Trophy

Tämä peli heittää hiukan rc-autoilusta ura-autoilun puolelle, mutta kannattaa silti kokeilla. Pelissä saa tehdä oman radan ja ajaa konekuskia tai toista pelaajaa vastaan viidellä eri vaikeustasolla.

Tässä muutamia rc-autoilu pelejä:

Bumblebeast

Big Scale Racing:

Lataa demo (30mb)

Big Scale Racing simuloi 1:5 polttisautoja yllättävän hyvin. Tämä peli on realistinen varsinkin ajajakorokkeelta ajettaessa. Auton fysiikkamallinnus on onnistunut hyvin ja tuntuu erittäin aidolta. Pelissä on mahdollisuus valita pari kuvakulmaa auton takaa, yksi "sisältä" ja realistisin eli ajajakoroke. Tämän pelin demo kannattaa ehdottomasti ladata.

Lataa auto (0,3mb)
oikealla korvalla
"save target as"

Autot
BSR on hyvin muokattavissa oleva peli. Peliin voi tehdä omia autoja kuvankäsittely ohjelmalla muokkaamalla RCtouring01, RCtouring02 jne. tiedostoja. Voit ladata viereisessä kuvassa olevan BMW Tuning / Rc-netti auton itsellesi. Lataat tiedoston pelin maps kansioon ja vaihdat sen nimen joksikin näistä "RCtouringXX.tga" nimiksi. Jos olet tehnyt oman auton niin lähetä se sähköpostilla niin laitan sen ladattavaksi. Auton numerot saa poistettua poistamalla Font_car_128std.tga ja Font_car_256std.tga tiedostot.

Serpent

Virtual R/C Racing 2000:

Ei demoa

Serpent Virtual R/C Racing 2000 on tämän joukon paras peli jos haluaa pelin olevan realistinen. Tätä peliä voin suositella. Jos peliin ostaa vielä Serpentin ohjain adaptorin on peli aivan loistava.

Sierra

Radio-Control Racers Deluxe Traxxas edition:

Radioracers.jpg (20652 bytes) Lataa demo (20mb)

Sierra Radio-Control Racers Deluxe Traxxas edition on hiukan tehty realistiseksi mutta suurimmaksi osaksi se on vain rälläily peli. Peli ei sovi simulaatioksi. Siihen on lisätty aseita ja muita asiaan kuulumattomia asioita. Hauskaa kaahailua kuitenkin.

Acclaim

Re-Volt:

Re-volt.jpg (10429 bytes) Lataa demo (26mb)

Acclaimin tekemä Re-Volt on kaahailu pelien sarjaan kuuluva. Tästä ei todellakaan ole simulaatioksi. Kuvakulma on auton takaa ja radat ovat mitä erilaisimmissa paikoissa. Hauska ajanviete peli. 

Duratrax

Real Race:

Ei demoa

Duratrax Real Race on toinen joukon realistiseksi tehty peli. Peli on hieman laajempi kuin Virtual racing monien autoluokkien ja ratojen takia. 

Fox Interact.

Team Losi R/C Racer:

Ei demoa

Fox Interactiven Team Losi R/C Racer ei Team Losi nimestään huolimatta ole mikään rc-simulaatio. Kuvakulma on autontakaa ja radat aivan jotain muuta kuin realistisia kuten Re-Voltissa. Hauskaa kaahailua. 

Tässä ohjain systeemejä:


 Copyright © 1998-2004 Rc-netti