Mainos: Jr-Hobby

Mainos: JR-Hobby

1.6 | Kisakalenteri


Päävalikko
Sähköautot
Polttisautot
Kilpailut
Vapaa keskustelu
Ilmoitukset


WMhost
CDon.com
gsm.fi
Keltsi
Motopalsta
SmartIT
Venepalsta
Vertaa.fi


WasaCross!


Sivukartta
Palaute

Rc-autolehtiä on maailmassa paljon, monesta eri maasta. Olen koonnut tähän rc-autoilusta kiinnostuneita helpottamaan parhaat ja tunnetuimmat niistä. Kaikki nämä ovat laatu lehtiä.

Rc-car action:

RCCA on maailman paras ja laajin rc-auto lehti. Itselleni lehti on tullut jo monta vuotta ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Lehdessä on mielenkiintoisia juttuja ja vinkkejä. Koko lehti on täyttä rc-auto asiaa alusta loppuun. Lehti on jenkkiläinen ja tietysti englannin kielinen, mutta siitä selviää jo pienellä englannin osaamisella.

Nettisivut


Pienoismalli:

Pienoismalli on ainut suomalainen rc-autolehti. Pienoismallissa on hyviä rc-auto juttuja kisoista ja autoista. PM on tullut itselleni jonkun aikaa. PM kertoo myös muista pienoismalli harrastukseen liittyvistä asioista kuin rc-autoista. Pienoismallia löytää myös kirjastosta.

Tilaa | Nettisivut


Xtreme:

Xtreme on hyvä ja laaja rc-autoilu lehti. Tämäkin lehti on englannin kielinen, mutta kyllä tästäkin selviää pienellä osaamisella. Itselläni ei ole kokemusta kyseisestä lehdestä, mutta olen kuullut, että se on hyvä.

Nettisivut


Allt om hobby:

Allt om hobby on samanlainen harrastelehti kuin Pienoismallikin. Se on ruotsinkielinen lehti. Hyvä lehti kunhan osaa jonkun verran ruotsia.

Nettisivut Copyright © 1998-2004 Rc-netti